Accu kettingzaag aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een kwalitatief goede accu kettingzaag, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Zaagwijzer.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste accu kettingzaag aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle accu kettingzaag aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle accu kettingzaag aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste accu kettingzaag aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de DeWALT DCM575X1 Kettingzaag 40cm XR FlexVolt 54V 9.0Ah Li-ion. Deze accu kettingzaag is tijdelijk in prijs verlaagd naar €335,14 waarmee je 19% korting hebt. Je bespaart met deze accu kettingzaag aanbieding dus maar liefst €81,79. De DeWALT DCM575X1 Kettingzaag 40cm XR FlexVolt 54V 9.0Ah Li-ion wordt bij Bol.com verkocht en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste accu kettingzaag die in de aanbieding is?
De goedkoopste accu kettingzaag van het moment is de Ariko Accu Hand kettingzaag – sterke 24v accu – met oplader. Deze accu kettingzaag is voor €48,95 te vinden bij Bol.com waarmee je maar liefst 10% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze accu kettingzaag loopt binnenkort af!Dit zijn alle accu kettingzaag aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een accu kettingzaag?
Zonder korting betaal je gemiddeld €148,45 voor een accu kettingzaag. Gelukkig zijn er online regelmatig goede accu kettingzaag aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een accu kettingzaag niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 8 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €24,13. Bij een accu kettingzaag die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €129,09 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod accu kettingzagen van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er accu kettingzagen zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart