Benzine kettingzaag aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een kwalitatief goede benzine kettingzaag, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Zaagwijzer.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste benzine kettingzaag aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle benzine kettingzaag aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle benzine kettingzaag aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste benzine kettingzaag aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Benzine Kettingzaag 2,0kW, 458mm. Deze benzine kettingzaag is tijdelijk in prijs verlaagd naar €121,50 waarmee je 13% korting hebt. Je bespaart met deze benzine kettingzaag aanbieding dus maar liefst €18,50. De Benzine Kettingzaag 2,0kW, 458mm wordt bij Bol.com verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 1 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste benzine kettingzaag die in de aanbieding is?
De goedkoopste benzine kettingzaag van het moment is de Benzine Kettingzaag 2,0kW, 458mm. Deze benzine kettingzaag is voor €121,50 te vinden bij Bol.com waarmee je maar liefst 13% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze benzine kettingzaag loopt binnenkort af!Dit zijn alle benzine kettingzaag aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een benzine kettingzaag?
Zonder korting betaal je gemiddeld €152,66 voor een benzine kettingzaag. Gelukkig zijn er online regelmatig goede benzine kettingzaag aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een benzine kettingzaag niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 2 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €17,25. Bij een benzine kettingzaag die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €132,75 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod benzine kettingzagen van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er benzine kettingzagen zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart