Bosch cirkelzaag kopen? Dit zijn de beste Bosch cirkelzagen van 2023!

Ben je op zoek naar een Bosch cirkelzaag? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Bosch cirkelzagen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Bosch cirkel zaag die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste cirkelzaag van Bosch van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste Bosch cirkelzagen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Bosch professional cirkelzaag te pakken!

Bosch PKS 18 LI Accu cirkelzaag - Zonder 18 V accu en lader, Bosch

★★★★★
83,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle...

Bosch PKS 55 A Cirkelzaag – 1200 Watt - 55 mm zaagdiepte - Met 1 cirkelzaagblad, Bosch

★★★★★
92,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Precisie en controle – profiteer van de geïntegreerde parallelgeleider van de cirkelzaag PKS 55 A voor rechte resultaten langs de zaaglijn. Stel met de geïntegreerde klemhendels de zaagdiepte en -hoek in om deze af te stemmen op elke zaagklus. Zaaglijnvizier CutControl zorgt voor oriëntatie om...

Bosch PKS 40 Cirkelzaag - op snoer - Met geleiderrail, Bosch

★★★★★
78,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Eenvoudig nauwkeurig – het compacte ontwerp en lichte gewicht van slechts 2,6 kg van de cirkelzaag PKS 40 maakt deze gemakkelijk in gebruik. Zaaglijnvizier CutControl zorgt voor oriëntatie om exact langs afgetekende lijnen te kunnen zagen. De machine is...

Bosch PKS 66 A Cirkelzaag - op snoer - 1.600 W, Bosch

★★★★★
127,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch PKS 66 A Cirkelzaag is een krachtige en precieze handcirkelzaag voor rechte snedes.
Waar is het artikel voor geschikt?
De cirkelzaag is geschikt voor het zagen van lange, precieze verstek- en rechte zaagsneden, voornamelijk in hout. Voorbeelden van zaagklussen met een...

Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag - Inclusief zaagblad - Losse Body (geleverd zonder 12 V accu en lader), Bosch

★★★★★
99,90
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag is een mini-cirkelzaag die precieze snedes in hout maakt. De Bosch handcirkelzaag heeft een superieure bediening zonder storende kabel want de cirkelzaag werkt op een accu.
Waar is het artikel voor geschikt?
De cirkelzaag is geschikt...

Bosch PKS 16 Mini Cirkelzaag - 400 Watt - 16 mm zaagdiepte, Bosch

★★★★★
145,54
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch PKS 16 Multi mini cirkelzaag is geschikt voor preciese snedes in materialen als tegels hout en multimateriaal. Hier zijn ook zaagbladen voor meegeleverd.
De voordelen van de Bosch PKS 16 Multi mini cirkelzaag:
- Net zo veelzijdig als uw klussen. De drie...

Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag - Inclusief zaagblad - Met 1x 12 V accu en lader, Bosch

★★★★★
159,91
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag is een mini-cirkelzaag die precieze snedes in hout maakt. De Bosch handcirkelzaag heeft een superieure bediening zonder storende kabel want de cirkelzaag werkt op een accu.
Waar is het artikel voor geschikt?
De cirkelzaag is...

Bosch cirkelzaagblad EX FC H 165x20x4, Bosch

73,87
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bosch cirkelzaagblad EX FC H 165x20x4
Cirkelzaagblad voor accuzagen Expert for Fibre Cement maximaliseert de levensduur van de batterij.
extra smalle zaagsnede vermindert de vermogensbehoefte
extreem lange levensduur dankzij PCD-tanden (polykristallijne diamant)
ideaal...

Wat kost een Bosch cirkelzaag gemiddeld?

Wil je een Bosch cirkel zaag kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Bosch professional cirkelzaag. De gemiddelde aankoopprijs van een cirkelzaag van Bosch is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €107,00.

Wat is een goede goedkope Bosch cirkel zaag?

Nu je de gemiddelde prijs van een Bosch cirkelzaag weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een cirkelzaag van Bosch gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €107,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Bosch cirkelzagen op Bol.com. Zo vinden we in de Bosch PKS 66 A Cirkelzaag - op snoer - 1.600 W de goedkoopste beste verkochte Bosch cirkelzaag.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Bosch professional cirkelzaag op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Bosch cirkelzagen is 4.57 sterren.

De Bosch cirkel zaag met de beste reviews is de Bosch cirkelzaagblad EX FC H 165x20x4. Bij de aanschaf van deze Bosch cirkelzaag ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Bosch cirkelzaagblad EX FC H 165x20x4. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart