Bosch cirkelzaag kopen? Dit zijn de beste Bosch cirkelzagen van 2024!

Ben je op zoek naar een Bosch cirkelzaag? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Bosch cirkelzagen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Bosch cirkel zaag die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste cirkelzaag van Bosch van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste Bosch cirkelzagen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Bosch professional cirkelzaag te pakken!

Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag - Met geleiderrail, Bosch

★★★★★
148,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag is een krachtige en precieze handcirkelzaag voor rechte snedes. De Bosch cirkelzaag wordt geleverd met een geleiderail. De cirkelzaag is geschikt voor het zagen van lange, precieze verstek- en rechte zaagsneden, voornamelijk in hout.
Voorbeelden van zaagklussen...

Bosch UniversalCirc 18V-53 Accu cirkelzaag - Zonder 18V accu en lader, Bosch

96,99
90,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch UniversalCirc 18V-53 Accu cirkelzaag maakt DIY-houtbewerking eenvoudig dankzij de krachtige en nauwkeurige prestaties. Ideaal voor lange, rechte zaagsneden in spaanplaat van 19 mm levert deze robuuste accumachine een indrukwekkende zaagcapaciteit van 33 m per acculading. Voor een...

Bosch PKS 55 A Cirkelzaag – 1200 Watt - 55 mm zaagdiepte - Met 1 cirkelzaagblad, Bosch

★★★★★
97,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Precisie en controle – profiteer van de geïntegreerde parallelgeleider van de cirkelzaag PKS 55 A voor rechte resultaten langs de zaaglijn. Stel met de geïntegreerde klemhendels de zaagdiepte en -hoek in om deze af te stemmen op elke zaagklus. Zaaglijnvizier CutControl zorgt voor oriëntatie om...

Bosch UniversalCirc 18V-53 Accu cirkelzaag - Met 18V accu & lader - Zaagblad 160 mm, Bosch

149,28
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch UniversalCirc 18V-53 accucirkelzaag is de beste in zijn klasse voor een groot aantal DIY-houtbewerkingsklussen. Deze heeft een zaagdiepte van 53 mm voor nauwkeurig zagen van hout, spaanplaat en andere materialen op houtbasis. Een hoogwaardig zaagblad van 160...

Bosch PKS 40 Cirkelzaag - op snoer - Met geleiderrail, Bosch

★★★★★
90,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Eenvoudig nauwkeurig – het compacte ontwerp en lichte gewicht van slechts 2,6 kg van de cirkelzaag PKS 40 maakt deze gemakkelijk in gebruik. Zaaglijnvizier CutControl zorgt voor oriëntatie om exact langs afgetekende lijnen te kunnen zagen. De machine is...

Bosch PKS 66 A Cirkelzaag - op snoer - 1.600 W, Bosch

★★★★★
119,00
114,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch PKS 66 A Cirkelzaag is een krachtige en precieze handcirkelzaag voor rechte snedes.
Waar is het artikel voor geschikt?
De cirkelzaag is geschikt voor het zagen van lange, precieze verstek- en rechte zaagsneden, voornamelijk in hout. Voorbeelden van zaagklussen met een...

Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag - Inclusief zaagblad - Losse Body (geleverd zonder 12 V accu en lader), Bosch

★★★★★
77,52
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag is een mini-cirkelzaag die precieze snedes in hout maakt. De Bosch handcirkelzaag heeft een superieure bediening zonder storende kabel want de cirkelzaag werkt op een accu.
Waar is het artikel voor geschikt?
De cirkelzaag is geschikt...

Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag - Inclusief zaagblad - Met 1x 12 V accu en lader, Bosch

★★★★★
129,14
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Bosch UniversalCirc 12 Accu Cirkelzaag is een mini-cirkelzaag die precieze snedes in hout maakt. De Bosch handcirkelzaag heeft een superieure bediening zonder storende kabel want de cirkelzaag werkt op een accu.
Waar is het artikel voor geschikt?
De cirkelzaag is...

GKT 55 GCE Invalcirkelzaagmachine in L-Boxx - 0615990M9D, Bosch

588,75
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bijzondere kenmerken * De invalzaag GKT 55 GCE Professional met snoer zaagt uiterst precies en zuiver in een groot aantal materialen. * De hoogwaardige machinecomponenten, het precisiezaagblad en bijpassende geleiderailsysteem zorgen voor extreem nauwkeurige resultaten. * Het efficiënte...

Bosch PKS 55 A cirkelzaag, Bosch

133,57
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bosch PKS 55 A handcirkelzaag

Wat kost een Bosch cirkelzaag gemiddeld?

Wil je een Bosch cirkel zaag kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Bosch professional cirkelzaag. De gemiddelde aankoopprijs van een cirkelzaag van Bosch is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €161,50.

Wat is een goede goedkope Bosch cirkel zaag?

Nu je de gemiddelde prijs van een Bosch cirkelzaag weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een cirkelzaag van Bosch gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €161,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Bosch cirkelzagen op Bol.com. Zo vinden we in de Bosch PKS 66 A Cirkelzaag - op snoer - 1.600 W de goedkoopste beste verkochte Bosch cirkelzaag.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Bosch professional cirkelzaag op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Bosch cirkelzagen is 4.67 sterren.

De Bosch cirkel zaag met de beste reviews is de Bosch UniversalCirc 18V-53 Accu cirkelzaag - Zonder 18V accu en lader. Bij de aanschaf van deze Bosch cirkelzaag ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Bosch UniversalCirc 18V-53 Accu cirkelzaag - Zonder 18V accu en lader. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Shopping cart