DeWalt slijptol kopen? Dit zijn de beste DeWalt slijptollen van 2022!

Ben je op zoek naar een DeWalt slijptol? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste DeWalt slijptollen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een DeWalt haakseslijper die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Slijptol van DeWalt van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste DeWalt slijptollen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede haakseslijper van DeWalt te pakken!

DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V 125mm, DeWalt

★★★★★
159,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader! 1x DeWALT DCG405 Accu Haakse slijper Ø125mm1x Verstelbare zijhandgreep1x Zaagbladsleutel1x Sleutelvrij instelbare beschermkap1x T-Stak koffer Bijzondere kenmerken De elektronische koppeling en motorrem beschermen de...

Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu haakse slijper body 125mm koolborstelloos - Losse Body (geleverd zonder accu en lader), DeWalt

★★★★★
137,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het...

DeWalt Haakse Slijper Dcg405p2-Qw 18v 125mm Brushless, DeWalt

305,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd 2x 18V 5,0 Ah Accu 1x Lader 1x Tstak koffer Bijzondere kenmerken Rubberen handvat voor beter grip Electronische veiligheidskoppeling en motorrem Bescherming tegen indringen van stof d.m.v. mesh filter Specificaties Onbelast toerental: 9000 tpm Max. schijfdiameter: 125 mm...

DeWalt DWE4075 – Haakse slijper – 800W – 125 mm, DeWalt

★★★★★
70,79
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd 1x Beschermkap1x Verstelbare handgreep1x Binnen- en buitenflens1x Spansleutel (inbus) Bijzondere kenmerken Kleine omtrek van het machinelichaam levert een buitengewone ergonomie en handzaamheidDe elektronische herstartbeveiliging voorkomt het direct starten van de machine...

DeWalt DCG406NT 18V Li-Ion accu Haakse slijper body in TSTAK - 125mm - koolborstelloos, DeWalt

189,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

1x Zijhandgreep

1x Sleutelvrij instelbare beschermkap

1x Zaagbladsleutel

1x binnen- en buitenflens

1x TSTAK koffer

Bijzondere kenmerken

Nieuwste...

DeWalt DCG412N 18V Li-ion accu haakse slijper - losse body, zonder accu en lader, DeWalt

139,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Nieuwste generatie premium haakse slijper met de nieuwe XR Li-Ion technologieOnderdeel van de XR Li-Ion series ontworpen voor efficiency en sneller werkenKrachtige waaiergekoelde DEWALT motor met verwisselbare koolborstels voor een maximaal vermogen en een hoge duurzaamheidGefreesde stalen...

DCG409NT Accu Haakse Slijper 18V Basic Body in TSTAK, DeWalt

247,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Dit verhoogt het vermogen voor middelzware en zware toepassingen.
  • De DeWALT DCG409 18V XR High Power slijper met FLEXVOLT Advantage heeft een motor met een hoge vermogensdichtheid met meer koper en een langere magneet.
  • De slijper heeft een bijgewerkte elektronische module...

DeWalt Haakse Slijpmachine Dwe4579-Qs 230mm 2600w, DeWalt

214,48
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd

1x Sleutelvrije beschermkap
1x Anti-vibratie zijhandgreep
1x Binnen- en buitenflens
1x Spansleutel

Bijzondere kenmerken

Stofuitstootsysteem beschermt de unit tegen de abrasieve werking van stof en verlengt zodanig de levensduur
De...

DeWalt DCG412NT 18V Li-Ion Accu haakse slijper body in TSTAK - 125mm, DeWalt

146,61
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!

1x Zijhandgreep met 2 bevestigingsposities

1x Sleutelvrij instelbare beschermkap

1x Zaagbladsleutel

1x TSTAK koffer

Bijzondere kenmerken

Nieuwste generatie...

DeWalt DCG406N 18V Li-Ion accu Haakse slijper body - 125mm - koolborstelloos, DeWalt

173,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!

Standaard meegeleverd

1x Zijhandgreep
1x Sleutelvrij instelbare beschermkap
1x Zaagbladsleutel
1x binnen- en buitenflens
alles los geleverd

Bijzondere kenmerken

Nieuwste generatie premium...

Wat kost een DeWalt slijptol gemiddeld?

Wil je een DeWalt haakseslijper kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een haakseslijper van DeWalt. De gemiddelde aankoopprijs van een Slijptol van DeWalt is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €177,90.

Wat is een goede goedkope DeWalt haakseslijper?

Nu je de gemiddelde prijs van een DeWalt slijptol weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Slijptol van DeWalt gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €177,90 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte DeWalt slijptollen op Bol.com. Zo vinden we in de Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu haakse slijper body 125mm koolborstelloos - Losse Body (geleverd zonder accu en lader) de goedkoopste beste verkochte DeWalt slijptol.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte haakseslijper van DeWalt op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 DeWalt slijptollen is 5 sterren.

De DeWalt haakseslijper met de beste reviews is de DeWalt Haakse Slijper Dcg405p2-Qw 18v 125mm Brushless. Bij de aanschaf van deze DeWalt slijptol ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de DeWalt Haakse Slijper Dcg405p2-Qw 18v 125mm Brushless. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart