FERM slijptol kopen? Dit zijn de beste FERM slijptollen van 2023!

Ben je op zoek naar een FERM slijptol? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste FERM slijptollen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een FERM haakseslijper die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste slijptol van FERM van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste FERM slijptollen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede haakselijper van FERM te pakken!

FERM AGM1088 Haakse Slijper - 2500 W - 230 mm - voor het bewerken van metaal, steen of kunststof, FERM

★★★★★
59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De FERM AGM1088 Haakse slijper 2500W met soft start functie is de must-have voor iedere doe-het-zelver, voor het slijpen van staal, aluminium, steen of beton. Het doorslijpen van waterleidingen, aluminium kozijnen of andere werkzaamheden kan met deze...

FERM AGM1061S Haakse slijper - 900 W - 125 mm | Softgrip, FERM

★★★★★
36,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De FERM AGM1061S is een compacte slijper en zeer geschikt voor het (door)slijpen en afbramen van metaal (o.a. staal, aluminium) en steensoorten. De rubberen kabel van 3 meter geeft je veel bewegingsruimte en de, op 3 posities monteerbare, zijhandgreep zorgt voor optimale controle. Voor extra...

FERM AGM1087 Haakse Slijper - 850W - incl. softgrip en verstelbare zijhandgreep, FERM

★★★★★
32,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De krachtige FERM AGM1087 haakse slijper heeft een vermogen van 850 watt en is geschikt voor slijpschijven met een diameter van 125mm. Gebruik deze krachtpatser voor het (door)slijpen en afbramen van metaal (o.a. staal, aluminium) en steensoorten.

Door de softgrip handgreep en...

FERM Haakse Slijper - 500W - 115mm - Elektronische herstartbeveiliging- Softgrip, FERM

★★★★★
31,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De FERM AGM1086 Haakse slijper is een krachtige en compacte machine. De slijper is uitgerust met een 500 Watt motor en is door zijn compacte formaat uitermate geschikt voor lichte slijpklussen op moeilijk bereikbare plekken.

De machine is geschikt voor slijpschijven met een...

Wat kost een FERM slijptol gemiddeld?

Wil je een FERM haakseslijper kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een haakselijper van FERM. De gemiddelde aankoopprijs van een slijptol van FERM is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €39,50.

Wat is een goede goedkope FERM haakseslijper?

Nu je de gemiddelde prijs van een FERM slijptol weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een slijptol van FERM gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €39,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte FERM slijptollen op Bol.com. Zo vinden we in de FERM Haakse Slijper - 500W - 115mm - Elektronische herstartbeveiliging- Softgrip de goedkoopste beste verkochte FERM slijptol.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte haakselijper van FERM op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 FERM slijptollen is 4.25 sterren.

De FERM haakseslijper met de beste reviews is de FERM AGM1061S Haakse slijper - 900 W - 125 mm | Softgrip. Bij de aanschaf van deze FERM slijptol ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de FERM AGM1087 Haakse Slijper - 850W - incl. softgrip en verstelbare zijhandgreep. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart