Festool zaagtafel kopen? Dit zijn de beste zaagtafels van Festool van 2022!

Ben je op zoek naar een Festool zaagtafel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Festool zaagtafels van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Festool zaagtafel voor invalzaag die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste zaagtafel van Festool van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste Festool zaagtafels van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede tafelcirkelzaag van Festool te pakken!

Festool Multifunctionele tafel MFT/3, Festool

801,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd

tafel met inklapbare poten, kantelsegment, afstelplaat, hoekaanslag, aanslagruiter, geleiderail FS 1080/2, slangbescherming FS-AW, extra klem

Bijzondere kenmerken

Festool workmate voor veilig en nauwkeurig werken dankzij een geleiderail en...

Festool TKS 80 EBS Zaagtafel - 2200W - 254mm, Festool

1.805,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd Afzuigset Cirkelzaagblad WOOD Universal HW 254x2.4x30 W40HoekaanslagInbussleutel SW 5Patroon KT-TKS 80Steeksleutel SW 23Steeksleutel SW 50 Veiligheids-duwstok Bijzondere kenmerken Uw vingers – onbetaalbaar! Sterke punten en voordelenMeer veiligheid: wij beschermen uw...

Festool PRECISIO CS 70 EG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm, Festool

1.805,78
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd 1x HW universeel-zaagblad W321x Hoekaanslag1x Veiligheids-duwstok1x Onderssteuning met transportwielen1x Opbergvak voor accessoires1x Bedieningsgereedschap Bijzondere kenmerken Groot, sterk – en zonder compromissen.Sterke punten en voordelenKrachtig werken dankzij de 2200...

Festool PRECISIO CS 70 EBG Trek-/afkortzaagmachine - 2200W - 225mm, Festool

2.000,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd 1x Universeel-zaagblad W323x Splinterbescherming1x Hoekaanslag1x Afzuig-set1x Veiligheids-duwstok1x Bedieningsgereedschap1x Ondersteuning met transportwielen1x Opbergvak voor accessoires Bijzondere kenmerken Groot, sterk – en zonder compromissen.Sterke punten en...

Festool TKS 80 EBS KT/W40 Zaagtafel met zaagblad en cartridge - 2200W - 254mm, Festool

2.028,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Standaard meegeleverd

1x HW universeel zaagblad W40
1x Hoekaanslag
1x Afzuigset
1x Veiligheids-duwstok
1x Bedieningsgereedschap
+ zaagblad en cartridge

Bijzondere kenmerken

Meer veiligheid: wij beschermen jouw vingers! De gevoelige sensoren van de...

Wat kost een Festool zaagtafel gemiddeld?

Wil je een Festool zaagtafel voor invalzaag kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een tafelcirkelzaag van Festool. De gemiddelde aankoopprijs van een zaagtafel van Festool is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €161,73.

Wat is een goede goedkope Festool zaagtafel voor invalzaag?

Nu je de gemiddelde prijs van een Festool zaagtafel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een zaagtafel van Festool gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €161,73 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Festool zaagtafels op Bol.com. Zo vinden we in de Festool TKS 80 EBS Zaagtafel - 2200W - 254mm de goedkoopste beste verkochte Festool zaagtafel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte tafelcirkelzaag van Festool op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Festool zaagtafels is NAN sterren.

De Festool zaagtafel voor invalzaag met de beste reviews is de Festool Multifunctionele tafel MFT/3. Bij de aanschaf van deze Festool zaagtafel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Festool Multifunctionele tafel MFT/3. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart