Slijptol aanbieding? Dit zijn de beste slijptol aanbiedingen van het moment!

Ben je op zoek naar een haakse slijper aanbieding? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste slijptol 125 mm aanbieding van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een slijptol 230 mm aanbieding die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste slijptol aanbiedingen van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste slijptol 125 mm aanbieding van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede slijptol aanbieding te pakken!

VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 1x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas, VONROC

★★★★★
49,95
39,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

Deze complete haakse slijper set bevat een 115mm accu haakse...

VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas, VONROC

★★★★★
64,95
53,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een complete haakse slijper set, deze set bevat een 115mm accu haakse slijper, twee 20V 2.0Ah VPower accu’s, een sneloplader, 1 zijhandgreep, 1 spansleutel en een handige opbergtas. De 20V accu haakse slijper is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform.

...

Bosch UniversalGrind 18V-75 Haakse slijper - 125 mm - Zonder slijpschijf - Zonder 18V accu en lader, Bosch

96,44
93,88
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op...

BLACK+DECKER BCG720N-XJ Haakse Slijper - 18V - 125mm - Zonder accu en lader, BLACK+DECKER

★★★★★
62,19
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten...

Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper - Zonder 18V accu en lader, Bosch

★★★★★
120,64
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle...

Bosch EasyCut&Grind Haakse slijper - 7.2 V, Bosch

★★★★★
89,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De haakse accuslijpmachine EasyCut&Grind van Bosch – De meest compacte haakse accuslijpmachine, de perfecte probleemoplosser voor veel doe-het-zelf-projecten. Dit handige apparaatje gebruik je voor verschillende klussen, zoals het op maat slijpen van tegels. Daarnaast kun je deze slijpmachine...

Bosch UniversalGrind 18V-75 Haakse slijper - 115 mm - Zonder slijpschijf - Zonder 18V accu en lader, Bosch

★★★★★
96,22
89,03
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op...

BLACK+DECKER KG1202-QS Haakse Slijper - 1200W - 125mm - schakelaar met nulspanningsbeveiliging, BLACK+DECKER

★★★★★
65,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De 115mm haakse slijper KG1202-QS van BLACK+DECKER heeft een 1200W motor en tevens een nulspanningsschakelaar, die voorkomt dat de machine per ongeluk aangaat wanneer deze met de blokeerknop is aangezet. De KG1202-QS is geschikt voor het uitvoeren van regelmatige, zwaar bewerkingen zoals het...

Bosch Professional GWS 18V-7 Haakse slijper - Met 2x 18 V accu en lader - In L-Boxx koffer, Bosch Professional

303,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • De haakse accuslijpmachine GWS 18V-7 Professional is het praktische antwoord van Bosch dat de comfortabele combinatie van krachtige 18V-doorslijpprestaties en een compact ontwerp biedt.
  • Dankzij de krachtige borstelloze motor die een vermogen levert dat gelijkwaardig is aan dat...

Bosch PWS 850-125 Haakse slijper - 850 W - Met diamantdoorslijpschijf, Bosch

★★★★★
94,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De haakse slijpmachine PWS 850-125 biedt vermogen en controle voor een hoge bewerkingssnelheid bij middelgrote en grotere DIY-klussen. Een ergonomisch ontwerp, gering gewicht en compact formaat met een slanke behuizing en weinig trillingen maken comfortabel werken mogelijk,...

Wat kost een haakse slijper aanbieding gemiddeld?

Wil je een slijptol 230 mm aanbieding kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een slijptol aanbieding. De gemiddelde aankoopprijs van een slijptol aanbiedingen is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €100,70.

Wat is een goede goedkope slijptol 230 mm aanbieding?

Nu je de gemiddelde prijs van een haakse slijper aanbieding weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een slijptol aanbiedingen gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €100,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte slijptol 125 mm aanbieding op Bol.com. Zo vinden we in de Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper - Zonder 18V accu en lader de goedkoopste beste verkochte haakse slijper aanbieding.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte slijptol aanbieding op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 slijptol 125 mm aanbieding is 3.75 sterren.

De slijptol 230 mm aanbieding met de beste reviews is de Bosch UniversalGrind 18V-75 Haakse slijper - 125 mm - Zonder slijpschijf - Zonder 18V accu en lader. Bij de aanschaf van deze haakse slijper aanbieding ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Bosch UniversalGrind 18V-75 Haakse slijper - 125 mm - Zonder slijpschijf - Zonder 18V accu en lader. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart