Stihl kettingzaag kopen? Dit zijn de beste Stihl kettingzagen van 2024!

Ben je op zoek naar een Stihl kettingzaag? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Stihl kettingzagen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een kettingzaag van Stihl die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Stihl zaag van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste Stihl kettingzagen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Stihl motorzaag te pakken!

Stihl accu mini kettingzaag SET - Snoeischaar - Snoeizaag - hand kettingzaag - Professioneel- Hovenier- Tuinman, Stihl

269,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met het tien centimeter lange zaagblad kunnen takken, twijgen, houten balken en rondhout op lengte worden gezaagd.
Het vervangen van de zaagketting gebeurt zonder gereedschap door het kettingtandwieldeksel met vleugelmoer.
De GTA 26 heeft een wisselaccu van 10,8 V. De machine maakt...

Stihl MS 162 Benzine Kettingzaag met 35 cm zaagblad, Stihl

219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving


Stihl MS 162 Benzine Kettingzaag met 35 cm zaagblad

De STIHL MS 162 benzinekettingzaag is een betrouwbare instapmachine voor zowel terreinonderhoud als voor tuin- en landschapsonderhoud.
Of je nu brandhout zaagt of fruitbomen snoeit, de MS 162 is geschikt voor een breed scala...

Vijlhouder 2-in-1 voor 1/4 -ketting, Ø 3,2 mm, Stihl

Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vijlhouder 2-1 voor de kettingzaag. Een handig hulpmiddel om tanden en dieptebegrenzer in één handeling snel te slijpen. Ideaal voor doe-het-zelvers.

Vijlhouder 2-in-1 voor 1/4 -ketting, Ø 3,2 mm

Vijlhouder 2-1 1 1/4 , Ø 3,2 mm

Stihl Zaagketting 3/8 P 1,1, Stihl

30,04
Bekijken
bol.com

Omschrijving

STIHL zaagketting 3/8 P 1.1 Origineel Stihl Picco Mirco 3 (P3) zaag ketting voor de volgende modellen: * Stihl MS 170 * Stihl MS 171 * Stihl MS 181 * Stihl MS 192 De kettingsteek is 3/8 P en dikte van de zaagketting is 1,1mm. Dit is een van de dunste zaagkettingen van Stihl en daardoor geschikt...

Wat kost een Stihl kettingzaag gemiddeld?

Wil je een kettingzaag van Stihl kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Stihl motorzaag. De gemiddelde aankoopprijs van een Stihl zaag is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €129,50.

Wat is een goede goedkope kettingzaag van Stihl?

Nu je de gemiddelde prijs van een Stihl kettingzaag weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Stihl zaag gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €129,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Stihl kettingzagen op Bol.com. Zo vinden we in de Vijlhouder 2-in-1 voor 1/4 -ketting, Ø 3,2 mm de goedkoopste beste verkochte Stihl kettingzaag.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Stihl motorzaag op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Stihl kettingzagen is NAN sterren.

De kettingzaag van Stihl met de beste reviews is de Stihl accu mini kettingzaag SET - Snoeischaar - Snoeizaag - hand kettingzaag - Professioneel- Hovenier- Tuinman. Bij de aanschaf van deze Stihl kettingzaag ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Stihl accu mini kettingzaag SET - Snoeischaar - Snoeizaag - hand kettingzaag - Professioneel- Hovenier- Tuinman. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Zaagwijzer.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart